Ajankohtaista

Hannele Rämö mukaan eduskunnan sisäilmaryhmään
30.10.2023
Asumisterveysliiton toiminnanjohtaja Hannele Rämö on kutsuttu mukaan asiantuntijajäseneksi eduskunnan sisäilmaryhmän toimintaan. Vuonna 2017 perustetun kansanedustajien sisäilmaryhmän tarkoituksena on perehtyä sisäilmaongelmien syihin ja ennaltaehkäisyyn sekä parantaa sisäilmaongelmista sairastuneiden asemaa jakamalla tietoa ja vaikuttamalla vireillä oleviin lakihankkeisiin.
Home ei aina haise nenään
14.6.2022
Haiseeko kotona tunkkaiselle tai muuten oudolle? Tiedätkö, mistä haju johtuu? Niin sanottua mummolan hajua pidetään vanhoissa taloissa melkein ominaispiirteenä ja sekoitetaan usein hometalojen hajuun. Haju ei kuitenkaan johdu homeesta, niin kuin ei myöskään viemärin, tunkkaisen tai ratapölkyn haju. Asumisterveysliitto Asteen toiminnanjohtaja ja rakennusterveysasiantuntija Hannele Rämö kertoo, mistä kodin erilaiset hajut johtuvat – ja mitä niille voi tehdä.
Nostalginen vanhan talon haju tarttuu jopa hiuksiin
6.6.2022
Haiseeko kotona tunkkaiselle tai muuten oudolle? Tiedätkö, mistä haju johtuu? Niin sanottua mummolan hajua pidetään vanhoissa taloissa melkein ominaispiirteenä ja sekoitetaan usein hometalojen hajuun. Haju ei kuitenkaan johdu homeesta, niin kuin ei myöskään viemärin, tunkkaisen tai ratapölkyn haju. Viisiosaisessa nettisarjassa käydään Asumisterveysliitto Asteen toiminnanjohtaja ja rakennusterveysasiantuntija Hannele Rämön kanssa läpi, mistä kodin erilaiset hajut johtuvat – ja mitä niille voi tehdä.
aste_fb.jpg
Epäiletkö sisäilmaongelmia
24.8.2021
Soita puhelinneuvontaan tai tilaa materiaalipaketti
Erityispuhtaat sisätilat
30.3.2021
Erityispuhtaiden sisätilojen käyttö voi voimistaa oireiluherkkyyttä – pitkittyneesti oireilevia tuettava monipuolisesti ja tietoon perustuen.
Ilmanpuhdistin selvitys
11.2.2021
Uusi hanke selvittää millainen vaikutus ilmanpuhdistimilla on sisäilmaan.