Saatavuusseloste

Tervetuloa, tämä on organisaation Asumisterveysliitto AsTe ry saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.asumisterveysliitto.fi ja on laadittu / päivitetty 11.01.2021. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Ei-saavutettava sisältö

3. Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen

Ei saavutettavia liitetiedostoja ovat ennen 23.9.2018 julkaistut PDF-tiedostot ja -lomakkeet, jotka eivät kuulu sovellettavan lainsäädännön piiriin. Lisäksi saavutettavuusvaatimukset eivät koske sivustolta löytyviä tilapäiseen tarkoitukseen laadittuja liitetiedostoja. Kyseiset tiedostot poistuvat/päivitetään aikanaan.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi

Anna saavutettavuuspalautetta sähköpostilla info@asumisterveysliitto.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon Avautuu uuteen ikkunaan. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi

Olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen

Sivustolla on julkaistu asiakirjoja ja julkaisuja, jotka ovat pdf-muotoisia tai Office-ohjelmien tiedostomuotoja. Julkaistut tiedostot eivät kaikilta osin ole saavutettavia. Tiedostoista esimerkiksi puuttuu vaihtoehtoisia kuvatekstejä, eikä kuvien informatiivista tekstisisältöä ole aina esitetty dokumentissa myös tekstimuotoisena. Tiedostot korjataan saavutettaviksi sitä mukaa kun niitä päivitetään.