Ajankohtaista

Asunnon ostajan, myyjän ja asukkaan opas
14.7.2022
Asunnon ostajan, myyjän ja asukkaan opas Asunnon ostajan ja myyjän oppaan viidennen painoksen laatiminen tuli ajankohtaiseksi kesällä 2021. Oppaan perusrakenne kielellisesti haluttiin säilyttää yksiselitteisenä ja entisenlaisena, mutta opasta on täydennetty mm. rakennuksissa olevien haitta-aineiden osalta.
Asunnon ostajan, myyjän ja asukkaan opas
12.7.2022
Asunnon ostajan ja myyjän oppaan viidennen painoksen laatiminen tuli ajankohtaiseksi kesällä 2021. Oppaan perusrakenne kielellisesti haluttiin säilyttää yksiselitteisenä ja entisenlaisena, mutta opasta on täydennetty mm. rakennuksissa olevien haitta-aineiden osalta.
Nämä ötökät tuhoavat mökkisi
6.7.2022
Nämä ötökät tuhoavat mökkisi – asiantuntija paljastaa omat kauhukokemuksensa: ”Ne vievät kaiken” Asiantuntija kertoo, mistä hyönteisistä mökkeilijän on syytä huolestua – ja miten niitä voi torjua.
Tuhoaako liika jäähdyttäminen talon rakenteet?
6.7.2022
Tuhoaako liika jäähdytys talon rakenteet? Asumisterveysliitto: Rivitaloyhtiössä purettiin seiniä kosteusvaurion vuoksi
Home ei aina haise nenään
14.6.2022
Haiseeko kotona tunkkaiselle tai muuten oudolle? Tiedätkö, mistä haju johtuu? Niin sanottua mummolan hajua pidetään vanhoissa taloissa melkein ominaispiirteenä ja sekoitetaan usein hometalojen hajuun. Haju ei kuitenkaan johdu homeesta, niin kuin ei myöskään viemärin, tunkkaisen tai ratapölkyn haju. Asumisterveysliitto Asteen toiminnanjohtaja ja rakennusterveysasiantuntija Hannele Rämö kertoo, mistä kodin erilaiset hajut johtuvat – ja mitä niille voi tehdä.
Kreosootti
8.6.2022
Nostalginen vanhan talon haju tarttuu jopa hiuksiin Haiseeko kotona tunkkaiselle tai muuten oudolle? Tiedätkö, mistä haju johtuu? Niin sanottua mummolan hajua pidetään vanhoissa taloissa melkein ominaispiirteenä ja sekoitetaan usein hometalojen hajuun. Haju ei kuitenkaan johdu homeesta, niin kuin ei myöskään viemärin, tunkkaisen tai ratapölkyn haju. Viisiosaisessa nettisarjassa käydään Asumisterveysliitto Asteen toiminnanjohtaja ja rakennusterveysasiantuntija Hannele Rämön kanssa läpi, mistä kodin erilaiset hajut johtuvat – ja mitä niille voi tehdä.
Nostalginen vanhan talon haju tarttuu jopa hiuksiin
6.6.2022
Haiseeko kotona tunkkaiselle tai muuten oudolle? Tiedätkö, mistä haju johtuu? Niin sanottua mummolan hajua pidetään vanhoissa taloissa melkein ominaispiirteenä ja sekoitetaan usein hometalojen hajuun. Haju ei kuitenkaan johdu homeesta, niin kuin ei myöskään viemärin, tunkkaisen tai ratapölkyn haju. Viisiosaisessa nettisarjassa käydään Asumisterveysliitto Asteen toiminnanjohtaja ja rakennusterveysasiantuntija Hannele Rämön kanssa läpi, mistä kodin erilaiset hajut johtuvat – ja mitä niille voi tehdä.
Terveet tilat 2028- hankkeen maksuttomat etäkoulutukset
25.3.2022
Haluatko oppia uutta ja syventää osaamistasi kosteudenhallinnasta rakentamisessa? Osallistu Terveet tilat 2028 -hankkeen maksuttomiin etäkoulutuksiin keväällä 2022.
aste_fb.jpg
Epäiletkö sisäilmaongelmia
24.8.2021
Soita puhelinneuvontaan tai tilaa materiaalipaketti
Erityispuhtaat sisätilat
30.3.2021
Erityispuhtaiden sisätilojen käyttö voi voimistaa oireiluherkkyyttä – pitkittyneesti oireilevia tuettava monipuolisesti ja tietoon perustuen.