Ajassa

Menneet tapahtumat ja tilaisuudet
Haiseeko talossasi ym vastaamassa sertifioitu rakennusterveysasiantuntija Hannele Rämö
Millaisia hajuja voi rakenteista tulla? Milloin on syytä huolestua ja paljon muuta. Vastaamassa sertifioitu rakennusterveysasiantuntija Hannele Rämö
Huolestuttaako kotisi terveys? Asumisterveysliiton ja Omakotiliiton yhteistyössä järjestämä tilaisuus 7.11.2019 Rovaniemellä.
Millaisia hajuja rakenteista voi tulla, ja milloin on syytä huolestua?
Asumisterveysliiton keskusteluryhmä kokoontuu 05.11..2019 klo 18-20 Espoossa.
Millaisia hajuja rakenteista voi tulla ja milloin on syytä huolestua? Asiantuntijoina mm Hannele Rämö, Asumisterveysliitosta
Tervetuloa kuuntelemaan Omakotiliiton ja Asumisterveysliiton yhteistyössä järjestämään luentoa.
Seuraava tapaaminen ensi maanantaina eli 14.1.2019 klo 18 Seinäjoen ABC:n isommassa kokoustilassa, 2. krs.
Espoo järjestöjen yhteisö, Kauppamiehentie 6, 2 krs, 02100 Espoo Ilmoittautumiset viimeistään edellisenä torstaina tarjoilun järjestämiseksi 03-8775410 tai info@asumisterveysliitto.fi Kerrothan mikäli sinulla on ruoka-aineallergioita.
Asumisterveysliitto AsTe ryn keskusteluryhmä kokoontuu seuraavan kerran Seinäjoella 29.10.2018 klo 18.00 ABC:n kahviossa